Mobil 1 Wellness

Gurkmeja, långpeppar och bergssalt

Pris:
29 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P2048886
Typ:
50g
Antal:
Kommentar till butiken:
Gurkmeja, Långpeppar och Bergssalt Krydda
 
Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!

Gurkmeja är bra för allt eftersom roten är väldigt utrensande, bland annat lymfsystemet, den har antiinflammatoriska egenskaper, samt är en stark antioxidant som ökar immunitet och förbättrar hyn. Denna kryddmixen av gurkmeja, långpeppar och bergsalt är väldigt bra eftersom långpeppar är redan tillsatt så gurkmejan får sin fulla effekt och bergsalt är också bra för lite extra smak när kryddan blandas i maten. 
 
Tillverkare: Wellness Ayurveda
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Gurkmeja (Curcuma longa) långpeppar och bergsalt krydda, örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin/krydda. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen/kryddan; Kryddan är fysiskt bra för allergier, blod, cirkulation, energibrist/trötthet, förstoppning, hjärta, hud, immunförsvar, inflammation, lever, lymfsystem, mage och tarmar/matsmältning, muskulatur, smärta, uppblåst/gasig och urinvägar. Kryddan är mentalt bra för energibrist/trötthet, depression och nedstämdhet. Gurkmeja långpeppar och bergsalt kryddan är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande. Gurkmeja långpeppar och bergsalt kryddan är även utmärkt för detox.
 
Användarinstruktioner: Tag 1 tsk med varm mjölk, varmt vatten, i buljong eller i mat på morgonen och på kvällen varje dag. 
 
Innehållsförteckning: Gurkmeja rot, långpeppar, bergsalt.
 
Märkningar: 
- Ekologisk
- Vegansk
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.