Mobil 1 Wellness

Anis (eko)

Pris:
64 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1679896
Typ:
Lösvikt (hel) 50g
Antal:
Kommentar till butiken:
Anis

Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!

Anis används för att smaksätta maten och eller för hälsoskäl. 

Tillverkare: Seyfrieds 
 
Doshor: -V +P -K
 
Funktion: Anis (Pimpinella anisum), örttillskott/kosttillskott/krydda. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/kryddan; örttillskott/kosttillskottet/kryddan är fysiskt bra för mage och tarmar/matsmältning, näsa och hals, upplåst/gasig. Örttillskottet/kosttillskottet/kryddan är mentalt bra för nervositet och orolighet. Anis är också vata balanserande, kapha balanserande och ökar pitta. Anis är värmande, kramplösande, expektorant (slemlösande) och bakteriehämmande. Kryddan är verksam på parasiter och kan öka absorbtionen av järn. Anis har en kraftigt slemlösande effekt och ingår ofta i hostmedicin. Den är kramplösande och lättar vid illamående.
 
Användarinstruktioner: Tag 1/2 tsk vid måltid på varje dag. Du kan även blanda i kryddan i maten. 
 
Innehållsförteckning: Anis.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"Seyfried"
"Ayurvedische produkte und naturwaren"
"Anis ganz"
"Aus kontrolliert biologischem Anbau"
"Seyfrieds Naturwaren"
"Der grüne punkt"
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
  
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.