Mobil 1 Wellness

Agatgrottor | trumlade spets stav kristaller slipade stenar healing stenar chakra stenar

Pris:
135 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2057242
Antal:
Kommentar till butiken:
Agatgrotta

Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!

I webbutiken finns ett fåtal av alla ädelstenar och kristaller (kluster, spetsar, råa stenar, klot, pyramider, mortlar, glas) och smycken m.m. som Wellness Ayurveda erbjuder, så kom gärna till butiken på Kaptensgatan 5 i Halmstad om du vill se mer! Om detta inte är möjligt för dig kontakta oss på 0707834519 eller wellness.ayurveda@outlook.com för specifik visning av ädelstenar, kristaller och smycken m.m..

Wellness Ayurveda erbjuder många ädelstenar och kristaller i många olika slags former och färger, där majoriteten av alla kristallerna och ädelstenarna är riktiga/äkta ädelstenar som har en positiv påverkan på kroppen och eller sinnet, där dessutom varenda en av dem är unik. Beronde på vilken slags kristall eller ädelsten det är så har den en påverkan på sinnet och eller kroppen medan en annan sten har en positiv påverkan på något annat i sinnet och eller kroppen. Exempelvis lapis lazuli är bra för hals chakrat (5:e) som då står för kommunikation, medan rosenkvarts är bra för hjärt chakrat (4:e), ametist för sinnet och bergkristall är universiell, då den är bra för det mesta. 

Tillverkare: Okänd

Funktion: Agatgrottor, kristall/ädelsten. 

I fysisk butik finns ett ännu större utbud av kristaller, ädelstenar och smycken m.m., så kom gärna förbi och ta en titt! 
   
Färg, form och storlek kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.