Mobil 1 Wellness

Vata-balans krydda (kryddmix) (ekologisk)

Pris:
65 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1679978
Antal:
Kommentar till butiken:
Vata-balans Krydda
 
Vata-balans krydda används för att smaksätta maten och eller för hälsoskäl.  
 
Doshor: -V +P +K
 
Funktion: Vata-balans krydda, örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin/krydda. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen/kryddan; Vata-balans krydda är fysiskt bra för mage och tarmar/matsmältning, sömn, uppblåst/gasig. Kryddan är mentalt bra för gått in i väggen, nervositet, orolighet och ångest, stress och utbrändhet. Vata-balans krydda är även värmande och ger samlade tankar. Vata-balans krydda är också vata minskande, pitta ökande och kapha ökande.
 
Användarinstruktioner: Tag vid behov eller krydda i maten. 
 
Innehållsförteckning: Kardemumma, fänkål, ingefära, kanel, spiskummin, hing, gurkemja, kanderat rörsocker och bergssalt. 
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk

Tillverkare: Ayur-Veda AB
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
  
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!