Mobil 1 Wellness

Vata-Balans eterisk olja

Pris:
95 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1681347
Typ:
10ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Vata-Balans Aromolja

Vata-Balans eterisk olja är värmande och ger samlade tankar. Vata-Balans eterisk olja är även bra för andra mentala besvär som koncentration, minnesfunktion och stress. Den ger en lugnande känsla samtidigt som den är gasutdrivande och bra för matsmältningen. 
 
Doshor: -V +P +K
 
Funktion: Vata-Balans eterisk olja, eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; Vata-Balans eterisk olja är fysiskt bra för cirkulation (perifera cirkulationen), förstoppning, fötter, ländrygg, mage och tarmar/matsmältning, nervsystem, sömn, uppblåst/gasig. Oljan är mentalt bra för gått in i väggen, koncentration, minnesfunktion, nervositet, orolighet och ångest, stress och utbrändhet. Oljan är även bra för händerna, den är vitaliserande, bra för detox (främjar elimineringen av toxiner), mjukar upp och återfuktar, samt ger närig åt torr hud. Oljan är även värmande och ger samlade tankar. Vata-Balans eterisk olja är också vata minskande, pitta ökande och kapha ökande. 
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 10ml.
 
Innehållsförteckning: Vet ej. Vata-Balans eterisk olja, blandad olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk

Tillverkare: Ayur-Veda AB 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.