Mobil 1 Wellness

Vata Avocado Face Tonic (ekologisk)

Pris:
277 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1731602
Typ:
200ml
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Vata | Ushira | Avocado Face Tonic / Vata | Ushira | Avokado Ansiktsstärkande  
 
Blir din hy lätt torr? Är den naturligt lite tunnare och blir lätt kall? Får du lätt sprickor i din hy? då är Vata serien hos Wellness Ayurveda perfekt för dig. Din hud kommer behandlas på bästa sätt med ekologiska hudvårdsprodukter av hög kvalitét. Vata produkterna är inte bara fördelaktiga för att återfukta hyn, öka cirkulationen och ge livlig hy, utan hudvårdsprodukterna är också veganska samtidigt som dem balanserar din vata hud.

Ett milt, fuktgivande ansiktsvatten med extrakt av kamomill och avokado som bevarar och stärker hudens naturliga skyddsbarriär. Huden blir mjuk och elastisk.
 
Doshor: -V +P +K
 
Användarinstruktioner: Instruktion står på förpackning. Innehåller 200ml.
 
Innehållsförteckning: Innehållsförteckning står på förpackning. 
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
- AIAB-certifierad. Lakshmi-produkter är AIAB-certifierade (Italienska föreningen för ekologiskt jordbruk). Vi använder inte parabener, petrolatum, animaliska ingredienser och kemiska konserveringsmedel.
 
Text på förpackning:
"Ayurveda"
"Vata"
"Dry, devitalised skin"
"Eco Bio Cosmetics"
"Ushira"
"Lakshmi, Made With Joy"

Tillverkare: Lakshmi 
 
Endast för utvärtes bruk. Appliceras endast på oskadad hud. Förvaras i rumstemperatur, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Får ej utsättas för solljus. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.