Mobil 1 Wellness

Trifala / Triphala | tabletter holistisk homeopati alternativ hälsa

Pris:
595 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1607100
Typ:
Tabletter 6 månader
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Ayu 33 | Trifala 

Trifala tabletter är en av de mest omtalade och äldsta ayurvediska kosttillskotten. Trifala balanserar alla doshorna (Vata, Pitta och Kapha) genom att ge näring och stärka flera funktioner. Trifala (Ayu 33) är en så kallad yogavaha, vilket gör att örttillskottet förstärker effekten av andra örter och Ayurvediska produkter. Trifala är enrgimetabolismens bästa vän. Trifala tabletterna innehåller de tre frukterna Haritaki (terminalia chebula), Bibhitaki (terminalia belerica) och Amalaki (emblica officinalis). Då den krusbärsliknande frukten amalaki bidrar också till att örttillskottet är mycket rikt på c-vitamin, då amalaki har 10-20 ggr mer c-vitamin än apelsin. 

OBS! Var uppmärksam på att få tillräckligt med varm dryck fördelat på flera tillfällen under dagen. Vätskan behövs i kroppen för att rensa ut, vilket är den effekten trifala ger på kroppen.

Tillverkare: Ayur-Veda AB 
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Trifala, örttillskott tabletter. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet; Trifala balanserar alla doshorna (Vata, Pitta och Kapha) genom att ge näring och stärka flera funktioner. Trifala (Ayu 33) är en så kallad yogavaha, vilket gör att örttillskottet förstärker effekten av andra örter och Ayurvediska produkter. Trifala är enrgimetabolismens bästa vän. Trifala tabletter innehåller den krusbärsliknande frukten amalaki som också bidrar till att örttillskottet är mycket rikt på c-vitamin, då amalaki har 10-20 ggr mer c-vitamin än apelsin. Örttillskottet är fysiskt bra för energibrist, förstoppning, genitalier, immunförsvar, lever, lymfsystem, mage och tarm/matsmältning, uppblåst/gasig och ögon. Du kan läsa mer om detta på haritaki och amalakis funktioner. Trifala är också bra för övervikt, detox, är vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande. 
 
Användarinstruktioner: Tag 2 (ev. 3) tabl med varmt vatten vid sänggående varje dag. Eventuellt med tillsats av 1-2 tsk ghee/ghi/g (renat smör) eller honung. Dosering för 6 månader, innehåller ca 360 tabletter. OBS! Var uppmärksam på att få tillräckligt med varm dryck fördelat på flera tillfällen under dagen. Vätskan behövs i kroppen för att rensa ut, vilket är den effekten trifala ger på kroppen. 
 
Innehållsförteckning: Terminalia chebula (Haritaki) 31,67%, Terminalia belerica (Bibhitaki) 31,67%, Phyllantus emblica även kallad Emblica officinalis (Amalaki) 31,67% och Gum arabicum (som bindemedel, vilket är en naturlig och välgörande produkt i sig) 5%.
 
Märkningar: 
- Vegansk
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Dosen bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Ersätter ej varierad kost. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn.
 
Finns i större kvantiteter. Fyll i dina uppgifter i fliken "KONTAKT" på hemsidan, i ämnesfältet skriver du "Informationsansvarig" och i meddelandet vilken kvantitet som önskas.