Mobil 1 Wellness

Trifala / Triphala | pulver holistisk homeopati alternativ hälsa

Pris:
169 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P2057670
Antal:
Kommentar till butiken:
Triphala Churna 

Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!
 
Trifala är en av de mest omtalade och äldsta ayurvediska kosttillskotten. Trifala balanserar alla doshorna (Vata, Pitta och Kapha) genom att ge näring och stärka flera funktioner. Trifala är en så kallad yogavaha, vilket gör att örttillskottet förstärker effekten av andra örter och Ayurvediska produkter. Trifala är enrgimetabolismens bästa vän. Trifala pulver innehåller de tre frukterna Haritaki (terminalia chebula), Bibhitaki (terminalia belerica) och Amalaki (emblica officinalis). Då den krusbärsliknande frukten amalaki bidrar också till att örttillskottet är mycket rikt på c-vitamin, då amalaki har 10-20 ggr mer c-vitamin än apelsin.

OBS! Var uppmärksam på att få tillräckligt med varm dryck fördelat på flera tillfällen under dagen. Vätskan behövs i kroppen för att rensa ut, vilket är den effekten trifala ger på kroppen.
 
Tillverkare: Seyfrieds
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Trifala, örttillskott pulver. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet; Trifala balanserar alla doshorna (Vata, Pitta och Kapha) genom att ge näring och stärka flera funktioner. Trifala är en så kallad yogavaha, vilket gör att örttillskottet förstärker effekten av andra örter och Ayurvediska produkter. Trifala är enrgimetabolismens bästa vän. Trifala pulver innehåller den krusbärsliknande frukten amalaki som också bidrar till att örttillskottet är mycket rikt på c-vitamin, då amalaki har 10-20 ggr mer c-vitamin än apelsin. Örttillskottet är fysiskt bra för energibrist, förstoppning, genitalier, immunförsvar, lever, lymfsystem, mage och tarm/matsmältning, uppblåst/gasig och ögon. Du kan läsa mer om detta på haritaki och amalakis funktioner. Trifala är också bra för övervikt, detox, är vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande. 
 
Användarinstruktioner: Tag 1/2g-5g med varmt vatten vid sänggående varje dag. OBS! Var uppmärksam på att få tillräckligt med varm dryck fördelat på flera tillfällen under dagen. Vätskan behövs i kroppen för att rensa ut, vilket är den effekten trifala ger på kroppen.
 
Innehållsförteckning: Terminalia chebula (Haritaki), Terminalia belerica (Bibhitaki) och Phyllantus emblica även kallad Emblica officinalis (Amalaki).
 
Märkningar: 
- Ekologisk
- Vegansk
 
Text på förpackning:
"Seyfrieds"
"Ayurvedische produkte und naturwaren"
"Gewürzpulvermischung"
"Aus kontrolliert biologischem Anbau"
"Seyfrieds Naturwaren"
"Der grüne punkt"
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Dosen bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Ersätter ej varierad kost. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn.
 
Finns i större kvantiteter. Fyll i dina uppgifter i fliken "KONTAKT" på hemsidan, i ämnesfältet skriver du "Informationsansvarig" och i meddelandet vilken kvantitet som önskas.