Mobil 1 Wellness

Svartkummin (ekologisk)

Pris:
52 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1679567
Antal:
Kommentar till butiken:
Schwarzkümmel Kalonji / Svartkummin

Svartkummin används för att smaksätta maten och eller för hälsoskäl. Svartkummin är mjukare och oljigare i smaken än spiskummin. 
 
Doshor: -V +-P -K
 
Funktion: Svartkummin (Nigella Sativa), örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin/krydda. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen/kryddan; Svartkummin är fysiskt bra för energibrist/trötthet, huvudvärk, kvinna (oregelbunden menstruation), lever, mage och tarmar/matsmältning (ökar förbränningen), nervsystem, smärta (kramplösande), uppblåst/gasig. Kryddan är även värmande, antibakteriell, lugnande, kylande och bra för detox. Svartkummin är också vata minskande, kapha minskande och pitta ökande. 
 
Användarinstruktioner: Tag 1-2 tsk med varmt vatten på morgonen eller i maten. 
 
Innehållsförteckning: Svartkummin
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"Seyfried"
"Ayurvedische produkte und naturwaren"
"Schwarzkümmel Kalonji ganz"
"Aus kontrolliert biologischem Anbau"
"Seyfrieds Naturwaren"
"Der grüne punkt"

Tillverkare: Seyfrieds 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
  
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!