Mobil 1 Wellness

Slump eller mirakel: Synkronicitet – en gudomlig lek att ta på allvar

Pris:
35 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1678581
Typ:
180 sidor
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Slump eller Mirakel?
 
Slump eller Mirakel är en bok med intressanta berättelser värda att läsa, den handlar inte om en religion, den handlar om det finns en kraft vi inte kan se, synkroniteter och universum. Den är fylld av sammanträffanden, där tanken slår en om det är sammanträffanden eller... något annat? Efter att ha läst denna boken kommer du kanske bli uppmärksam på synkroniteter som sker i ditt eget liv. 
 
Tillverkare: Ayur-Veda AB 
 
Beskrivning: Är det bara en tillfällighet att du läser denna bok just nu? Är det verkligen bara en slump?
Kanske håller du på att bli mer medveten om det perfekt synkroniserade nätverk av händelser som dagligen äger rum? Boken innehåller dels små enkla episoder, dels mera omfattande upplevelser ur mitt och andras liv. De kan ha börjat med tecken i en dröm, en intuitiv förnimmelse eller plötsligt varit ett faktum till synes utan förvarning eller förklaring. Ofta märkliga sammanträffanden som blivit meningsfulla och till glädje för flera, när vi delat med oss av dem.
Är du beredd att se ännu fler vardagsmirakel i ditt liv?
Läs boken och iaktta vad som sker. Du kan sannolikt våga lita mer på din intuition och agera mer spontant även på små signaler och göra det med ökad glädje och tillit.
 
Författare: Maivor Stigengreen 
 
Sidor: ca 180, inbunden
  
Text på omslag:
"Synkronicitet en gudomlig lek att ta på allvar"