Mobil 1 Wellness

Sesamolja (mogen) | holistisk homeopati alternativ hälsa (eko)

Pris:
79 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1736405
Antal:
Kommentar till butiken:
Sesamöl NativExtra 1.Kaltpressung - Gereift / Sesamolja Extra Virgin Första Kallpressen - Mogen & Mognad Ekologisk Sesamolja

Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!
 
Virgin oil är den första pressen av oljan, vilket gör att denna sesamoljan är av högsta kvalitet. I vävnader under huden neutraliserar sesamoljan fria radikaler. Forskning visar att mognad sesamolja är en kraftfull potent antioxidant. Sesamoljan är kallpressad och färdigmognad för massage, då den är uppvärmd till 108 grader. Den åker lättare in i huden som varm men dess näringsinnehåll framhävs även mer när den fått mogna.

Tillverkare: Seyfrieds & Classic Ayurveda
 
Doshor: -V -P +K
 
Funktion: Sesamolja (Sesamum Indicum), invärtes olja/matolja och utvärtes olja. Sammanfattning av några funktioner i oljan; Sesamolja har en värmande och lugnande inverkan, mycket bra för Vata då den ger tyngd och stabilitet. Den är naturligt antiviral och antiinflammatorisk. Oljemassagen renar, balanserar lymfsystemet och det endokrina systemet, smörjer, mjukar upp muskler, vävnader och leder. Den gör också huden vital och ungdomlig. Sesamolja är den bästa oljan pågrund sin förmåga att tränga in i huden och rekommenderas generellt till alla kroppskonstitutioner. Forskning visar att mognad sesamolja är en kraftfull potent antioxidant. I vävnader under huden neutraliserar sesamoljan fria radikaler. Den åker lättare in i huden som varm men dess näringsinnehåll framhävs även mer när den fått mogna. Sesamolja funkar för oil pulling och munsköljning som är bra för tändernas hälsa (ex känsliga tänder som ilningar) och kan få bort svamp i munnen. Sesamolja ger naturligt UV-skydd, lugnar irriterad hud som utsatts för vind och sol, läker och skyddar sår, hjälper till att hålla lederna böjliga och att hålla huden mjuk och smidig. Sesamolja blandat med varmt vatten kan användas för att skölja underlivet för att kontrollera svampinfektioner. Kosttillskottet/oljan är fysiskt bra för allt under kategorin "Fysiska obalanser". Kosttillskottet/oljan är mentalt bra för gått in i väggen besvär, nervositet och orolighet, nervsystem och stress och utbrändhet. Sesamolja är också anti-age/vitaliserande, bra hudvårdsprodukt för ansikte och kropp, bra hårprodukt, den kan användas både invärtes och utvärtes, bra för undervikt, oljan är en bra detox,
är vata balanserande och pitta balanserande. 
 
Användarinstruktioner: Tag 1 matsked varje dag. Används också för håret, massage, matlagning och bakning. 
 
Innehållsförteckning: Sesamolja, kallpressad fröolja.
 
Märkningar: 
- Ekologisk
- Vegansk
 
Text på förpackning:
"Seyfried"
"Ayurvedische produkte und naturwaren"
"Sesamöl NativExtra 1.Kaltpressung - Gereift"
"Aus kontrolliert biologischem Anbau"
"Seyfrieds Naturwaren"
"Der grüne punkt"

Text på förpackning:
"Ripened organic sesame oil"
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Dosen bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn.
 
Finns i större kvantiteter. Fyll i dina uppgifter i fliken "KONTAKT" på hemsidan, i ämnesfältet skriver du "Informationsansvarig" och i meddelandet vilken kvantitet som önskas.