Mobil 1 Wellness

Pitta-balans massageolja (ekologisk)

Pris:
145 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2035136
Antal:
Kommentar till butiken:
Pitta-Balans Massageolja & Pitta Massage Oil / Pitta Massage Olja
 
Pitta-balans massageolja har samma hälsoeffekter som pitta balans eterisk olja, bara att den redan är blandad med en bärarolja.

Pitta-balans massageolja används som daglig egenvård och vid Pitta-överskott. Under Pitta-årstid (sommar och tidig höst) kan den vara lämplig även för Vata och Kapha dominerade personlighetstyper. (förpackningens beskrivning)

Pitta-balans massageolja är perfekt för avslappning, utbrändhet och känslor, samt hjälpande för att släppa kontrollen. Oljan är också bra för lederna och muskulaturen, då den även är lugnande och kylande. Den skapar en balanserad känsla av vigör.
 
Doshor: +V -P +K
 
Funktion: Pitta balans massageolja, massageolja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; Pitta balans massageolja är fysiskt bra för allergier (speciellt hud relaterat), hud, leder, muskulatur. Oljan är mentalt bra för känslor, stress och utbrändhet. Pitta balans massageolja är också pitta minskande och ökar vata och kapha.
 
Användarinstruktioner: Massera vid behov eller enligt förpackningens beskrivning. Skaka flaskan före användning. Värm oljan till cirka 40°. Är du mycket varm räcker det med rumstempererad olja. Fördela olja över hela kroppen. Gärna även hårbotten. Innehåller 250ml / 500ml.
 
Innehållsförteckning: Sesamolja, rapsolja, naturliga pitta balanserande eteriska oljor. Pitta-balans massageolja, blandad olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk (OBS! Endast Lakshmi)
 
Text på förpackning:
"Ayurveda"
"Relaxation"
"Normal to sensitive skins"
"Lakshmi, Made With Joy"

Tillverkare: Ayur-Veda AB & Lakshmi  
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!