Mobil 1 Wellness

Pitta-balans eterisk Sinergy olja

Pris:
318 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2033347
Typ:
30ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Pitta | Relaxation | Sinergy / Pitta | Avslappning | Synergi

Pitta-balans eterisk Sinergy olja är perfekt för avslappning, utbrändhet och känslor, samt hjälpande för att släppa kontrollen. Oljan är också bra för lederna och muskulaturen, då den även är lugnande och kylande. Den skapar en balanserad känsla av vigör.
 
Tillverkare: Lakshmi 
 
Doshor: +V -P +K
 
Funktion: Pitta-balans eterisk Sinergy olja, eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; alternativmedicinen/oljan är fysiskt bra för allergier (speciellt hud relaterat), hud, leder, muskulatur. Oljan är mentalt bra för känslor, stress och utbrändhet. Pitta-balans eterisk Sinergy olja är också pitta minskande och ökar vata och kapha. 
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 30ml.
 
Innehållsförteckning: Står på förpackning. Pitta-balans eterisk Sinergy olja, blandad olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
 
Text på förpackning:
"Ayurveda"
"100% Pure essential oils"
"Lakshmi, Made With Joy"
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.