Mobil 1 Wellness

Pitta-balans eterisk olja

Pris:
90 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1681354
Typ:
10ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Pitta-Balans Aromolja
 
Pitta-balans eterisk olja är perfekt för avslappning, utbrändhet och känslor, samt hjälpande för att släppa kontrollen. Oljan är också bra för lederna och muskulaturen, då den även är lugnande och kylande. Den skapar en balanserad känsla av vigör. 
 
Doshor: +V -P +K
 
Funktion: Pitta-balans eterisk olja, eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; alternativmedicinen/oljan är fysiskt bra för allergier (speciellt hud relaterat), hud, leder, muskulatur. Oljan är mentalt bra för känslor, stress och utbrändhet. Pitta-balans eterisk olja är också pitta minskande och ökar vata och kapha. 
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 10ml.
 
Innehållsförteckning: Vet ej. Pitta-balans eterisk olja, blandad olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
 
Text på förpackning:
"Ayur-Veda AB" 

Tillverkare: Ayur-Veda AB 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.