Mobil 1 Wellness

Petitgrain olja (eko)

Pris:
75 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2042986
Typ:
10ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Petitgrain 
 
Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!
 
Tillverkare: Opella 
 
Doshor: +-V -P -K
 
Funktion: Petitgrain olja (Citrus aurantium var. amara), eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; Petitgrain olja är fysiskt bra för hud (fet hy och akne), mage och tarmar/matsmältning, sömn, uppblåst/gasig (väderspänningar). Oljan är mentalt bra för nervositet och orolighet, stress och utbrändhet. Den är även bra för fett hår. Petitgrain olja är också vata balanserande, pitta minskande och kapha minskande. 

Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 10ml.
 
Innehållsförteckning: Petitgrain. Petitgrain olja, blad olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.

OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.