Mobil 1 Wellness

Panch Puren (kryddmix) (ekologisk)

Pris:
54 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1679989
Antal:
Kommentar till butiken:
Panch Pureen (Panch Phoran) / Panch Puren
 
Panch Puren används för att smaksätta maten och eller för hälsoskäl. Panch pure betyder "5 kryddor" och är en kryddmix som har mycket smak. Den används främst som smaksättare i maten i, men har även positiva hälsoeffekter. 
 
Doshor: +-V +-P +-K
 
Funktion: Panch Puren, örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin/krydda. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen/kryddan; Panch Puren är fysiskt bra för mage och tarmar/matsmältning. Panch Puren är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande. 
 
Användarinstruktioner: Tag vid behov eller tillsätt i maten varje dag. 
 
Innehållsförteckning, Seyfrieds: Spiskummin, fänkål, bockhornsklöver, svartkummin, svart sesamfrö, himalaya salt, ghee/ghi/g. 

Innehållsförteckning, Wellness Ayurveda: Spiskummin, fänkål, bockhornsklöver, svartkummin, svart sesamfrö, himalaya salt. 
 
Märkningar: 
- Vegansk (OBS! Endast våran egen blandade krydda)
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"Seyfried"
"Ayurvedische produkte und naturwaren"
"Panch Pureen (Panch Phoran)"
"Aus kontrolliert biologischem Anbau"
"Seyfrieds Naturwaren"
"Der grüne punkt"

Tillverkare: Seyfrieds & Wellness Ayurveda
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
  
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!