Mobil 1 Wellness

Litsea Cubeba (ekologisk)

Pris:
60 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P2047353
Typ:
10ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Litsea Cubeba olja
 
Doshor: +-V -P +-K
 
Funktion: Litsea Cubeba olja (Litsea cubeba), eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; Litsea cubeba är fysiskt bra för lever. Oljan är även bra för sköldkörteln. Litsea cubeba är också pitta balanserande och neutral på vata och kapha. 
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 10ml.
 
Innehållsförteckning: Olja från Litsea cubeba frukt. Litsea cubeba olja, frukt olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk

Tillverkare: Opella 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!