Mobil 1 Wellness

Kvinno-balans olja (ekologisk)

Pris:
90 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1681346
Typ:
10ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Kvinno-Balans Aromolja 
 
Kvinno balans olja har en positiv inverkan på alla slags både mentala och fysiska besvär som kan ske under menstruationen. Exempelvis ont i magen, PMS, nedstämdhet och även de situationer när mensen upphör. Oljan är bra för det kvinnliga reproduktionssystemet, då det är speciellt lämpligt veckan före menstruation och under menstruationsdagarna. Det är även lämpligt under menopaus (klimakteriet) och speciellt vid Pitta-obalanser. 
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Kvinno balans olja, eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; alternativmedicinen/oljan är fysiskt bra för genitalier, hormoner, kvinna, lever, ländrygg, mage och tarmar/matsmältning, sömn, urinvägar. Oljan är mentalt bra för depression, känslor, nedstämdhet. Kvinno balans oljan är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande. 
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 10ml.
 
Innehållsförteckning: Vet ej, blandad olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"Ayur-Veda AB"

Tillverkare: Ayur-Veda AB 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.