Mobil 1 Wellness

Koriander olja (ekologisk)

Pris:
178 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P2036260
Typ:
10ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Coriander / Koriander
 
Koriander olja har samma hälsoeffekter som koriander krydda, men skillnaden är att oljan passar vissa personer eller behov bättre än kryddan och vice versa. 
 
Doshor: +-V +-P +K
 
Funktion: Koriander olja (Coriandrum Sativum), eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; Koriander olja är fysiskt bra för hud, inflammation, leder, mage och tarmar/matsmältning, näsa och hals, smärta (kramplösande), uppblåst/gasig, urinvägar. Koriander är svettdrivande och kylande. Tillsammans med ingfära hjälper den mot förkylningar och influensa. Koriander är också neutralt på vata, pitta och ökar kapha. 
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 10ml.
 
Innehållsförteckning: Koriander, limonen, linalool, kumarin. Koriander, ört olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"Aromatic base for massage"
"100% Rena eteriska oljor"
"Lakshmi, Made With Joy"

Tillverkare: Lakshmi 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!