Mobil 1 Wellness

Kapha-balans olja (färdigblandad)

Pris:
55 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2041487
Typ:
30ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Färdigblandad Kapha-Balans Olja 
 
Kapha balans olja har samma hälsoeffekter som kapha balans eterisk olja, bara att den redan är blandad med en bärarolja.

Kapha balans olja används som daglig egenvård som alternativ till torrmassage om du har Kapha dominans i din kroppstyp, eller Kapha överskott i form av ökad slembildning, stelhet i leder och muskler, övervikt m.m.. Under Kapha årstid (vår och försommar), kan den vara lämplig även för Vata och Pitta dominerande personlighetstyper. (förpackningens beskrivning)

Tillverkare: Wellness Ayurveda 
 
Doshor: +V +P -K
 
Funktion: Kapha balans olja, massageolja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; Kapha balans olja är fysiskt bra för andning och luftvägar, cirkulation, energibrist/trötthet, leder, mage och tarmar/matsmältning, muskulatur. Oljan är mentalt bra för energibrist/trötthet. Oljan är även bra vid vätska och svullenhet i kroppen, den är värmande, stimulerande, vitaliserande och bra som detox och vid övervikt. Kapha balans massageolja är också kapha balanserande och ökar pitta och vata.
 
Användarinstruktioner: Massera vid behov. Innehåller 30ml.
 
Innehållsförteckning: Rapsolja, rosmarin, tall, cypress, apelsin, kardemumma. Kapha balans olja, blandad olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk

Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.