Mobil 1 Wellness

Kapha-balans krydda (kryddmix) (ekologisk)

Pris:
39 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P2041485
Antal:
Kommentar till butiken:
Kapha-Balans Krydda
 
Kapha balans krydda används för att smaksätta maten och eller för hälsoskäl. Innehåller alla sex smaker utom syrligt. Till matlagning, bordskrydda, tung/fet mat, avokado, kött, pasta, dressing m.m.. (förpackningens beskrivning)
 
Doshor: +V +P -K
 
Funktion: Kapha balans krydda, örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin/krydda. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen/kryddan; Kapha balans krydda är fysiskt bra för andning och luftvägar, cirkulation, energibrist/trötthet, mage och tarmar/matsmältning. Kryddan är mentalt bra för energibrist/trötthet. Kapha balans kryddan är bra vid vätska och svullnad i kroppen, den är värmande och bra som detox. Kapha balans krydda är också kapha balanserande och ökar pitta och vata. 
 
Användarinstruktioner: Tag 1-3 tsk med varmt vatten på morgonen eller vid måltid varje dag.
 
Innehållsförteckning: Svartpeppar, kardemumma, spiskummin, gurkmeja, nejlika, kanel, bockhornsklöver och bergssalt. 
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"Ayur-Veda AB"

Tillverkare: Ayur-Veda AB
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
  
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!