Mobil 1 Wellness

Kapha-balans eterisk olja

Pris:
95 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1681355
Typ:
10ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Kapha-Balans Aromolja
 
Doshor: +V +P -K
 
Funktion: Kapha balans eterisk olja, eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; Kapha balans eterisk olja är fysiskt bra för andning och luftvägar, cirkulation, energibrist/trötthet, leder, mage och tarmar/matsmältning, muskulatur. Oljan är mentalt bra för energibrist/trötthet. Oljan är även bra vid vätska och svullenhet i kroppen, den är värmande, stimulerande, vitaliserande och bra som detox och vid övervikt. Kapha balans eterisk olja är också kapha balanserande och ökar pitta och vata. 
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov eller enligt förpackningens beskrivning. Massera gärna med lite intensivare och tryckande rörelser. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 10ml.
 
Innehållsförteckning: Vet ej. Kapha balans eterisk olja, blandad olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
 
Text på förpackning:
"Ayur-Veda AB" 

Tillverkare: Ayur-Veda AB 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.