Mobil 1 Wellness

Kanelbark olja / Kanel olja (ekologisk)

Pris:
239 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1681073
Typ:
5ml
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Cinnamon Bark / Kanelbark

Doshor: -V +P -K
 
Funktion: Kanelbark olja (Cinnamomum zeylanicum), eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; Kanelbark oljan är fysiskt bra för cirkulation, huvudvärk, immunförsvar, leder, mage och tarmar/matsmältning (magvärk bland annat), muskulatur (cirkulations ökande för muskler). Oljan är mentalt bra för nervositet, orolighet och ångest, stress och utbrändhet. Den är värmande och även bra för övervikt, kreativitet, geting bett, vårtor. Kanelbark oljan är också vata balanserande, kapha balanserande och ökar pitta. 
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 5ml.
 
Innehållsförteckning: Kanel bark olja, eugenol, linalool, benzyl benzoat, limonen. Kanelbark olja, bark olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"Aromatic base for massage"
"100% Rena eteriska oljor"
"Lakshmi, Made With Joy"

Tillverkare: Lakshmi 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller. 


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!