Mobil 1 Wellness

Kamomill olja

Pris:
255 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2036247
Antal:
Kommentar till butiken:
Chamomile Roman / Kamomill Romansk & Marockansk Kamomill
 
Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!
 
Tillverkare: Opella, Lakshmi & VedAroma 
 
Doshor: -+V -P -K
 
Funktion: Kamomill olja (Matricaria Recutita), eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; Kamomill olja är fysiskt bra för hud (eksem, solbränna, brännmärken), inflammation, irritation (eksem), kvinna, mage och tarmar/matsmältning (kolik). Oljan är mentalt bra för nervosistet och orolighet. Oljan är även bra för balans. Kamomill olja är också pitta balanserande, kapha balanserande och neutralt på vata. 
 
Användarinstruktioner, Marockansk Kamomill: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 3ml. 
Användarinstruktioner, Romansk Kamomill: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 2ml.
 
Innehållsförteckning, Marockansk Kamomill: Kamomill blomma. Marockansk Kamomill olja, blomma olja. Pipett ingår. 
Innehållsförteckning, Romansk Kamomill: Kamomill blomma. Romansk Kamomill olja, blomma olja. 
 
Märkningar: 
- Vegansk
 
Text på förpackning:
"Aromatic base for massage"
"100% Rena eteriska oljor"
"Lakshmi, Made With Joy"
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.