Mobil 1 Wellness

Ingefära olja (ekologisk)

Pris:
138 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P2045459
Typ:
10ml
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Ingefära olja
 
Doshor: -V +P -K
 
Funktion: Ingefära olja (Zingiber officinale), eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; ingefära olja är fysiskt bra för andning och luftvägar (hosta), cirkulation, energibrist/trötthet, feber, immunförsvar, mage och tarmar/matsmältning (magkatarr), muskulatur, näsa och hals, smärta, uppblåst/gasig. Oljan är mentalt bra för energibrist/trötthet, nervositet, orolighet och ångest. Den förbättrar också ens svaghet/kraftlöshet, är avgiftande och hjälper mot kramper. 
Ingefära oljan är också vata balanserande, kapha balanserande och ökar pitta, men i låg dos är den pitta balanserande. 
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 10ml.
 
Innehållsförteckning: Olja från Ingefära rot. Ingefära olja, rot olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk

Tillverkare: Opella 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!