Mobil 1 Wellness

Ingefära | holistisk homeopati alternativ hälsa (eko)

Pris:
22 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P2041254
Antal:
Kommentar till butiken:
Ingwer / Ingefära
 
Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!
 
Tillverkare: Seyfrieds 
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Ingefära (Zingiber officinale) rot, kosttillskott/krydda. Sammanfattning av några funktioner i kosttillskottet/kryddan; Ingefära är mycket bra för ledbesvär. Den är rensande och slemlösande. Kryddan är utmärkt mot förkylning och hjälper matsmältningen, ökar aptiten och är lugnande för magbesvär. Ingefära stödjer andningsorganen, är befrämjande för matsmältningen, är värmande och neutraliserande. Kosttillskottet/kryddan är fysiskt bra för andning och luftvägar, cirkulation, immunförsvar, leder, lever, lymfsystem, mage och tarm/matsmältning, muskulatur, näsa och hals, uppblåst/gasig, urinvägar. Kosttillskottet/kryddan är mentalt bra för nedstämdhet. Ingefära är också bra för övervikt, detox, är vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande.
 
Användarinstruktioner: Tag 1 rågad tsk/dag, om du har ledbesvär tag 2 tsk/dag med varmt vatten eller i maten på morgonen eller vid lunch varje dag.
 
Innehållsförteckning: Ingefära (Zingiber officinale) rot.
 
Märkningar: 
- Ekologiskt
- Veganskt
 
Text på förpackning:
"Seyfried"
"Ayurvedische produkte und naturwaren"
"Ingwer gemahlen"
"Aus kontrolliert biologischem Anbau"
"Seyfrieds Naturwaren"
"Der grüne punkt"
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en naturlig råvara.
 
Dosen bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn.
 
Finns i större kvantiteter. Fyll i dina uppgifter i fliken "KONTAKT" på hemsidan, i ämnesfältet skriver du "Informationsansvarig" och i meddelandet vilken kvantitet som önskas.