Mobil 1 Wellness

Immortelle olja (ekologisk)

Pris:
220 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1681376
Typ:
2ml
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Imortelle

Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Immortelle olja (Helichrysum italicum), eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; Immortelle oljan är fysiskt bra för allergier, andning och luftvägar (astma och hosta), feber, hud (akne och sår), immunförsvar, lever, muskulatur (muskulär värk och smärtor och spända muskler), näsa och hals, smärta. Oljan är mentalt bra för energibrist/trötthet, nedstämdhet, nervositet, orolighet och ångest, stress och utbrändhet. Immortelle olja är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande.
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 2ml.

Innehållsförteckning: Olja från Immortelle växt. Immortelle olja, växt olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"Lakshmi, Made With Joy"

Tillverkare: Lakshmi 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!