Mobil 1 Wellness

Hing (kryddmix)

Pris:
59 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1679609
Antal:
Kommentar till butiken:
Hingvashtaka

Hing används för att smaksätta maten och för hälsoskäl.
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Hing, örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin/krydda. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen/kryddan; Hing är fysiskt bra för andning och luftvägar, cirkulation, immunförsvar, mage och tarmar/matsmältning (förstoppning eller annan problematisk avföring), muskulatur (muskelkramper), nervsystem, näsa och hals, uppblåst/gasig. Du kan läsa mer om detta på ingefära, långpeppar, spiskummin och asafoetida. Hing är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande. Hing är även bra mot candida svamp. Den reglerar energin i matsmältningen, speciellt vid oregelbunden förbränning (Agni) och dämpad eller svag Agni genom att stimulera förbränningen. Kryddan befrämjar naturlig hunger, aptit och förbränning till skillnad från känslan av att bara vara sugen. Den motverkar besvär som associeras med överskott av vattenelementet i mjälten (Kapha) och överskott av jästsvamp i mage-tarm (Candida Albicans). Detta kan ge sötsug och plötsliga blodsockerfall. 
 
Användarinstruktioner: Smaksätt maten efter tycke varje dag.
 
Innehållsförteckning: Ingefära, svartpeppar, långpeppar, vildselleri, himalaya salt, spiskummin, kummin och asfoetida. 
 
Märkningar: 
- Vegansk
 
Text på förpackning:
"Traditionella Ayurvediska krydddor"

Tillverkare: Classic Ayurveda 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
  
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!