Mobil 1 Wellness

Himalaya Saltvärmeljushållare - Slipad

Pris:
125 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2034865
Typ:
0,8-1,5kg
Antal:
Kommentar till butiken:
Endast i fysisk butik
Himalayan Salt Candle Holder Heart Shape / Himalaya Salt Värmeljus Hållare Hjärtform
 
I webbutiken finns endast ett exemplar av alla saltlampor, selenitlampor, värmeljushållare och aromabrännare av varje viktklass och storlek som Wellness Ayurveda erbjuder, så kom gärna till butiken på Kaptensgatan 5 i Halmstad om du vill se mer! Om detta inte är möjligt för dig kontakta oss på 0707834519 eller wellness.ayurveda@outlook.com för specifik visning av saltlampor eller selenitlampor m.m..
 
Himalaya slipad (hjärtformad) saltvärmeljushållare är perfekt för dig som gillar en trivsam känsla i rummet och det fina ljuset Himalaya stenen ger. Den är både dekorativ som inredning vid dagsljus och ger som tänd en väldigt mysig känsla när det är mörkt. Saltvärmeljushållaren bidrar till en behaglig känsla i rummet och passar även in i alla slags stilar av hem samtidigt som den ger renare luft i rummet. 
 
Tillverkare: Wassy Himalaya  
 
Funktion: Himalaya Saltvärmeljushållare, slipad form. Himalaya saltvärmeljushållare är bra för hälsan och bidrar till renare luft i rummet. Saltet från Himalaya saltstenen joniseras i luften, då även viktiga grundämnen finns i saltet som bidrar till renare luft. 
 
Innehållsförteckning: Himalaya sten / Himalaya saltsten.
 
I fysisk butik finns alla varianter av saltlampor, selenitlampor, värmeljushållare och aromabrännare m.m., så kom gärna förbi och ta en titt!
 
Färg, form och storlek kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.


Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.