Mobil 1 Wellness

Haritaki (eko)

Pris:
145 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1678572
Antal:
Kommentar till butiken:
Ayu 34 | Haritaki & Haritaki Churna
 
Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!
 
Haritaki är små frukter från ett stort träd med långa baljväxter. Haritaki har en mycket sträv smak och är en av de mest använda alternativmedicinerna i ayurvedisk farmakologi bland annat för att Haritaki balanserar alla doshorna. Haritaki är även en rasayana (vitaliserande) som renar, stärker och korrigerar. Örttillskottet ingår bland annat i Chyavan Prash (Ayu 1), Avipattikar (Ayu 11) och Trifala (Ayu 33).

Tillverkare: Ayur-Veda AB & Seyfrieds 
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Haritaki (Terminalia chebula), örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin tabletter och pulver. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen; Haritaki är fysiskt bra för andning och luftvägar, mage och tarmar/matsmältning. Haritaki är mentalt bra för nervsystem, stress och utbrändhet. Haritaki är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande. Haritaki är även bra för detox.
 
Användarinstruktioner (tabletter): Tag 2-4 tabl med varmt vatten på kvällen varje dag 15-30min före måltid. Vid behov även före frukost. Dosering för drygt 1 månad, innehåller ca 90 tabletter. 
Användarinstruktioner (pulver): Tag 1-1 1/2 tsk med varmt vatten på kvällen varje dag 15-30min före måltid. Vid behov även före frukost.  

Innehållsförteckning: Terminalia chebula (Haritaki). 

Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk (pulvret)
 
Text på förpackning (tabletter):
"Ayur-Veda AB"

Text på förpackning (pulver):
"Seyfrieds"
"Ayurvedische produkte und naturwaren"
"Haritaki Churna, Gewürzpulver"
"Aus kontrolliert biologischem Anbau"
"Seyfrieds Naturwaren"
"Der grüne punkt"
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror och en råvara.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder kosttillskott. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.