Mobil 1 Wellness

Hampa te/Hampapulver | holistisk homeopati alternativ hälsa (ekologisk) (svenskodlad)

Pris:
129 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1790128
Antal:
Kommentar till butiken:
Finmald Svensk Hampa blomma.
 
För den som vill förbättra sin hälsa med hampa och som föredrar hampa te, hampa i maten eller i bakningen istället för hampa olja eller hampa kapslar så är hampa te / hampa pulver perfekt för dig. Hampan är svensk odlad finmald hampa från industrihampa sorten kallad Finola.
Hampa är väldigt bra för allt i kroppen och har hjälpt många till en bättre hälsa. Hampa olja som du kanske har hört talas om kallas även för Cannabis olja, eftersom hampa ingår i Cannabis släktet. Men Hampa är ingen drog, eftersom hampan har såpass låg halt av THC (som är det i ex Marijuana som gör att man blir hög) så att man inte kan bli hög på det, utan hampa har bara hälsoeffekterna. Hampa är ofta använd för att minska stress och ångest. 
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Hampa te (Cannabis sativa), örttillskott/kosttillskott/kosttillskott te/alternativmedicin/te pulver. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen/teet; Hampa är fysiskt bra för allergier, andning och luftvägar, blod, cirkulation, energibrist/trötthet, förstoppning, genitalier, hjärta, hormoner, hud, immunförsvar, leder, lever, lymfsystem, mage och tarmar/matsmältning, muskulatur, nervsystem, smärta, sömn, uppblåst/gasig, urinvägar, yrsel och ögon. Hampa är mentalt bra för energibrist/trötthet, depression, gått in i väggen, koncentration, känslor, minnesfunktion, nedstämdhet, nervositet, orolighet och ångest, stress och utbrändhet. Hampa är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande. Hampa är även bra för detox. 
 
Användarinstruktioner: Tag och sjud 1 tsk i en kopp kokat vatten i 5 min med en 1/2 tsk kokosfett, smör eller ghee/ghi/g 1-4 gånger per dag i och med att hur mycket konsumtion av hampa per dag är individuellt. Perkulator går fint att göra detta på. 
 
Innehållsförteckning: Hampablommor. Hampablommor, Sorten Finola (industrihampa). 
 
Märkningar: 
- Ekologisk
- Vegansk
- Svensk odlad

Tillverkare: Hampabonden 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder kosttillskott. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!