Mobil 1 Wellness

Hampa te/Hampapulver | holistisk homeopati alternativ hälsa (eko) (svenskodlad)

Pris:
129 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1790128
Antal:
Kommentar till butiken:
Finmald Svensk Hampa
 
Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!
 
Finmald svensk hampa från industrihampan Finola. 

Tillverkare: Hampabonden 
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Hampa (Cannabis sativa), örttillskott pulver. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet; örttillskottet är fysiskt bra för allergier, andning och luftvägar, blod, cirkulation, energibrist, genitalier, hjärta, hormoner, immunförsvar, lever, lymfsystem, mage och tarm/matsmältning, muskulatur, nervsystem, smärta, sömn, uppblåst/gasig, urinvägar och ögon. Örttillskottet är mentalt bra för egergibrist/trötthet, gått in i väggen, koncentration, minnesfunktion, nervsystem, stress och utbrändhet. Hampa är också bra för detox, är vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande.
 
Användarinstruktioner: Tag och sjud 1 tsk i en kopp i 5 min med en 1/2 tsk kokosfett, smör eller ghee/ghi/g. Perkulator går fint att göra detta på. Hur mycket konsumtion av hampa per dag är individuellt, vi rekomenderar 1-4 koppar per dag.
 
Innehållsförteckning: Hampa (Cannabis sativa), mald. Sorten: Finola.
 
Märkningar: 
- Ekologisk
- Vegansk
- Svensk odlad
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Dosen bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn.
 
Finns i större kvantiteter. Fyll i dina uppgifter i fliken "KONTAKT" på hemsidan, i ämnesfältet skriver du "Informationsansvarig" och i meddelandet vilken kvantitet som önskas.