Mobil 1 Wellness

Gurkmeja olja (ekologisk)

Pris:
191 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2036262
Typ:
10ml
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Turmeric / Gurkmeja

Gurkmeja olja är precis som gurkmeja i kryddform, gurkmeja oljan är bra för allt i och med att gurkmeja är så utrensande. Gurkmeja är bland annat bra för lymfsystemet, har antiinflammatoriska egenskaper, samt är en stark antioxidant som ökar immunitet och förbättrar hyn. Om du vill använda gurkmeja är det upp till dig vilket du föredrar, som krydda eller olja.
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Gurkmeja olja (Curcuma longa), eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i alternativmedicinen/oljan; Oljan är fysiskt bra för allergier, blod, cirkulation, energibrist/trötthet, förstoppning, hjärta, hud, immunförsvar, inflammation, lever, lymfsystem, mage och tarmar/matsmältning, muskulatur, smärta, uppblåst/gasig och urinvägar. Oljan är mentalt bra för energibrist/trötthet, depression och nedstämdhet. Gurkmeja olja är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande. 
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 10ml.
 
Innehållsförteckning: Curcuma Longa Root olja, Eugenol, Limonene. Gurkmeja olja, rot olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"100% Pure essential oil"
"Lakshmi, Made With Joy"

Tillverkare: Lakshmi 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.