Mobil 1 Wellness

Gurkmeja | holistisk homeopati alternativ hälsa (ekologisk)

Pris:
38 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1679449
Antal:
Kommentar till butiken:
Curcuma/Kurkuma / Gurkmeja  
 
Gurkmeja används för hälsoskäl. Gurkmeja är bra för allt eftersom roten är väldigt utrensande, bland annat lymfsystemet, den har antiinflammatoriska egenskaper, samt är en stark antioxidant som ökar immunitet och förbättrar hyn.
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Gurkmeja (Curcuma longa), örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin/krydda. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen/kryddan; Kryddan är fysiskt bra för allergier, blod, cirkulation, energibrist/trötthet, förstoppning, hjärta, hud, immunförsvar, inflammation, lever, lymfsystem, mage och tarmar/matsmältning, muskulatur, smärta, uppblåst/gasig och urinvägar. Kryddan är mentalt bra för energibrist/trötthet, depression och nedstämdhet. Gurkmeja är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande. Gurkmeja är även utmärkt för detox.
 
Användarinstruktioner: Tag 1 tsk med varm mjölk, varmt vatten, i buljong eller i mat på morgonen och kvällen varje dag. OBS! Långpeppar eller svartpeppar är nödvändigt för att ta upp curcumin i gurkmejan, eftersom den ger gurkmejan sin fulla effekt. Ett tips är därför att blanda i långpeppar eller svartpeppar i gurkmejan, så är det inget du behöver tillägga varje gång du använder kryddan. Blanda då i 1/2-1 tsk per 1 dl. Vi säljer även en egen blandad gurkmeja kryddblandning med långpeppar och bergsalt
 
Innehållsförteckning: Gurkmeja rot.
 
Märkningar: 
- Ekologisk
- Vegansk

Text på förpackning:
"Seyfried"
"Ayurvedische produkte und naturwaren"
"Curcuma/Kurkuma gemahlen"
"Aus kontrolliert biologischem Anbau"
"Seyfrieds Naturwaren"
"Der grüne punkt"

Tillverkare: Seyfrieds
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!