Mobil 1 Wellness

Gurkmeja | holistisk homeopati alternativ hälsa (eko)

Pris:
38 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1679449
Antal:
Kommentar till butiken:
Curcuma/Kurkuma / Gurkmeja  
 
Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!

OBS! Långpeppar eller svartpeppar är nödvändigt för att ta upp curcumin i gurkmejan, för att gurkmejan ska kunna ge sin fulla effekt.
 
Tillverkare: Seyfrieds
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Gurkmeja (Curcuma longa), kosttillskott krydda/krydda. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet; Gurkmeja är verksam på lymfsystemet och har antiinflammatoriska egenskaper samt är en stark antioxidant som ökar immunitet och förbättrar hyn. Kosttillskottet/kryddan är fysiskt bra för allergier, blod, cirkulation, energibrist, förstoppning, hjärta, hud, immunförsvar, lever, lymfsystem, mage och tarm/matsmältning, muskulatur, smärta, uppblåst/gasig och urinvägar. Kosttillskottet/kryddan är mentalt bra för energibrist/trötthet, depression och nedstämdhet. Gurkmeja är också utmärkt detox, är vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande.
 
Användarinstruktioner: Tag 1 tesked med varm mjölk, varmt vatten, i buljong eller i mat på morgonen och 1 tsk på kvällen varje dag. OBS! Långpeppar eller svartpeppar är nödvändigt för att ta upp curcumin i gurkmejan, för att gurkmejan ska kunna ge sin fulla effekt.
 
Innehållsförteckning: Gurkmeja (Curcuma longa) rot.
 
Märkningar: 
- Ekologisk
- Vegansk

Text på förpackning:
"Seyfried"
"Ayurvedische produkte und naturwaren"
"Curcuma/Kurkuma gemahlen"
"Aus kontrolliert biologischem Anbau"
"Seyfrieds Naturwaren"
"Der grüne punkt"
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Dosen bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Ersätter ej varierad kost. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn.
 
Finns i större kvantiteter. Fyll i dina uppgifter i fliken "KONTAKT" på hemsidan, i ämnesfältet skriver du "Informationsansvarig" och i meddelandet vilken kvantitet som önskas.