Mobil 1 Wellness

Guduchi och Tulsi te (temix) (ekologisk)

Pris:
35 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P2036277
Kommentar till butiken:
Guduchi och Tulsi

Guduchi och tulsi te används för hälsoskäl.  
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Guduchi (Tinospora cordifolia) och tulsi te, örttillskott/kosttillskott te/alternativmedicin/te. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen/teet; Guduchi och tulsi te är fysiskt bra för andning och luftvägar, genitalier, hud, immuförsvar, leder, lever, mage och tarmar/matsmältning, urinvägar. Guduchi och tulsi te är mentalt bra för koncentration (klartänkthet). Guduchi och tulsi te är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande.

Användarinstruktioner: Drick 1 tsk - 1 msk i varmt vatten på morgonen varje dag. 

Innehållsförteckning: Guduchi blad, tulsi.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk

Tillverkare: Wellness Ayurveda
  
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
  
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!