Mobil 1 Wellness

Guduchi (ekologisk)

Pris:
149 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1680096
Typ:
Lösvikt 100g
Antal:
Kommentar till butiken:
Guduchi

Guduchi används för hälsoskäl. 
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Guduchi (Tinospora cordifolia), örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin/krydda. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen/kryddan; Guduchi är fysiskt bra för genitalier, hud, immuförsvar, leder, lever, mage och tarmar/matsmältning, urinvägar. Guduchi är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande.

Användarinstruktioner: Tag 1 tsk - 1 msk med varmt vatten på morgonen varje dag. Du kan alternativt blanda i den i maten, men du får bäst effekt (som de flesta andra alternativmediciner) på tom mage.
 
Innehållsförteckning: Guduchi blad.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"Seyfried"
"Ayurvedische produkte und naturwaren"
"Guduchi churna"
"Aus kontrolliert biologischem Anbau"
"Seyfrieds Naturwaren"
"Der grüne punkt"

Tillverkare: Seyfrieds 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
  
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!