Mobil 1 Wellness

Grapefruktkärnextrakt tabletter

Pris:
195 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P2045251
Typ:
Tabletter 100st
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Grapefruit Seed Extract / Grapefruktkärnextrakt
 
Grapefruktkärnolja är väldigt bra för immunförsvaret, för att förebygga förkylningar och influensor som vi rekomenderar att alltid ha hemma inför hösten och vintern. 
 
Tillverkare: NutriBiotic 
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Grapefruktkärnextrakt tabletter, örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin tabletter. Sammanfattning av några funktioner i kosttillskottet/alternativmedicinen; Grapefruktkärnextrakt tabletter är fysiskt bra för allergier, immunförsvar, inflammation, mage och tarmar/matsmältning. Grapefruktkärnextrakt tabletter är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande. Tabletterna är även naturligt rika på antioxidanter som skyddar kroppen mot fria radikaler och höjer immunförsvaret på det viset. Dem hjälper till vid gallavsöndling i och med att dem innehåller bittra och kärva (sammandragande) bioflavonoider. Dem är verksamma mot virus, bakterier och svamp / svampinfektion.  
 
Användarinstruktioner: Tag 1-3 tabl med varmt vatten på morgonen varje dag. Innehåller ca 100 tabletter. Innehåller 100mg/tabl motsvarande 10 droppar extrakt. 
OBS! Personer som är allergiska mot citrusfrukter skulle kunna vara allergiska mot grapefruktkärnextrakt tabletter. Grapefruktjuice och grapefruktkärnextrakt tabletter kan interagera med vissa läkemedel. Tabletterna bör inte tas av personer som samtidigt använder Waran/warfarin. Var försiktig även i samband med andra läkemedel. Vid tveksamhet rådgör med den läkare som ordinerat medicinen. I ett fåtal fall har vid första användning av Grapefruktkärnextrakt tabletter observerats kraftig och lös tarmtömning. Det är en mycket ovanlig och övergående utrensning.
 
Innehållsförteckning: Vegetabiliskt glycerin, grapefruktkärnextrakt från frö och skal. Grapefruktkärnextrakt, kärn och skal olja.

Märkningar: 
- Vegansk
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder kosttillskott. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.