Mobil 1 Wellness

Galgant (ingefära) | holistisk homeopati alternativ hälsa (eko)

Pris:
75 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1680261
Typ:
Lösvikt 100g
Antal:
Kommentar till butiken:
Galgant 
 
Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!
 
Tillverkare: Seyfrieds 
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Galgant (Alpinia officinale), kosttillskott/krydda. Sammanfattning av några funktioner i kosttillskottet/kryddan; Galgant är mycket bra för ledbesvär. Den är rensande och slemlösande. Kryddan är utmärkt mot förkylning och hjälper matsmältningen, ökar aptiten och är lugnande för magbesvär. Galgant stödjer andningsorganen, är befrämjande för matsmältningen, är värmande och neutraliserande.   Kosttillskottet/kryddan är fysiskt bra för andning och luftvägar, cirkulation, immunförsvar, leder, lever, lymfsystem, mage och tarm/matsmältning, muskulatur, näsa och hals, uppblåst/gasig, urinvägar. Kosttillskottet/kryddan är mentalt bra för nedstämdhet. Galgant är också bra för övervikt, detox, är vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande.
 
Användarinstruktioner: Tag 1 rågad tsk, om du har ledbesvär tag 2 tsk med varmt vatten eller i maten på morgonen eller vid lunch varje dag. Galgant passar bra till t ex soppor, grönsaker och ris.
 
Innehållsförteckning: Galgant, galanga rot (Alpinia officinale) rot är en slags ingefära.
 
Märkningar: 
- Ekologiskt
- Veganskt
 
Text på förpackning:
"Seyfrieds"
"Galgant gemahlen"
"Seyfrieds Naturwaren"
"Der grüne punkt"
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Dosen bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn.
 
Finns i större kvantiteter. Fyll i dina uppgifter i fliken "KONTAKT" på hemsidan, i ämnesfältet skriver du "Informationsansvarig" och i meddelandet vilken kvantitet som önskas.