Mobil 1 Wellness

Frankincense olja (ekologisk)

Pris:
227 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2036254
Typ:
5ml
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Incenso Frankincense
 
Doshor: -V +P -K
 
Funktion: Frankincense (även kallad Olibanum) olja (Boswellia Carterii), eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i oljan; alternativmedicinen/oljan är fysiskt bra för immunförsvaret. Frankincense oljan är också vata balanserande, kapha balanserande och ökar pitta. Frankincense oljan är Anti Age / Anti-Age / Vitaliserande (bra mot rynkor) och bra för kommunikationen. 
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 5ml.
 
Innehållsförteckning: Boswellia Cartherii olja, Limonen. Frankincense olja, kåda/harts olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"100% Pure essential oil"
"Lakshmi, Made With Joy"

Tillverkare: Lakshmi 
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.


Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!