Mobil 1 Wellness

Fänkål olja (eko)

Pris:
212 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1680059
Typ:
10ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Fänkål

Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!

Tillverkare: Lakshmi 
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Fänkåls olja (Foeniculum vulgare), eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i oljan; kosttillskottet/alternativmedicinen/oljan är fysiskt bra för andning och luftvägar (stödjer andningen, lungorna och astma), blod (blodtrycket, blåmärken och kolesterol), cirkulation (blodtrycket), genitalier (kramplösande, oregelbunden menstruation och klimakteriet), hud (blåmärken), inflammation (antiinflammatorisk), kvinna (kramplösande, oregelbunden menstruation och klimakteriet), mage och tarmar/matsmältning, näsa och hals (hosta), uppblåst/gasig. Fänkål är mentalt bra för stress och utbrändhet. Fänkåls oljan är också vata balanserannde, pitta balanserande och kapha balanserande. Fänkåls oljan är även bra för övervikt.
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 10ml.
 
Innehållsförteckning: Fänkål. Fänkåls olja, frö olja.

Märkningar: 
- Vegansk
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.