Mobil 1 Wellness

Davana olja

Pris:
395 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2036268
Typ:
3ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Davana

Tillverkare: VedAroma 
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Davana olja (Artemisia pallens), eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i oljan; kosttillskottet/alternativmedicinen/oljan är mentalt bra för nervositet och orolighet, stress och utbrändhet. Davana oljan är också bra för meditation och annan avslappning. Davana oljan är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande. 
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 3ml.
 
Innehållsförteckning: Davana / Devana. Davana olja, ört olja. Pipett ingår.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Text på förpackning:
"Artemisia pallens"
"India"
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.