Mobil 1 Wellness

Citroneukalyptus olja (eko)

Pris:
69 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2051045
Typ:
10ml
Antal:
Kommentar till butiken:
Slutsåld
Citroneukalyptus olja

Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!

Tillverkare: Opella 
 
Doshor: -+V -P -K
 
Funktion: Citroneukalyptus olja (Corymbia citriodora), eterisk olja. Sammanfattning av några funktioner i oljan; Citroneukalyptus olja är fysiskt bra för feber, hud (för öppna sår, då utspädd), inflammation, irritation (lugnande), leder (reumatism). Citroneukalyptus olja är bra för övervikt. Citroneukalyptus olja är också pitta balanserande, kapha balanserande och neutral för vata.
 
Användarinstruktioner: OBS! Blanda 10 droppar eterisk olja med 20ml massageolja eller annan basolja/bärarolja (ex sesamolja) för att den eteriska oljan ska bli utspädd i och med att den inte får appliceras direkt på huden! Massera vid behov. Oljan kan även droppas i en aroma diffuser eller aromabrännare. Innehåller 10ml.
 
Innehållsförteckning: Citroneukalyptus. Citroneukalyptus olja, blad olja.
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur. Undvik kontakt med ögonen; vid eventuell kontakt ska de sköljas rikligt med vatten.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.