Mobil 1 Wellness

Citronella rökelse

Pris:
28 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2036307
Typ:
15g
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Satya | Citronella Incense / Satya| Citronella Rökelse
 
Gratulerar för att du äger en Satya produkt
Vi är glada att du tror på våra produkter och vi bekräftar vårat anförtroende att ge dig inget utan det bästa. Alla våra produkter har inte bara en signatur doft, utan har också tillverkats av Naturliga Varor, våra produkter är därför en speciell gåva från Moder Jord och vi är stolta att namnge det som Jord. Vårat motto är att göra våra produkter bra för miljön och för oss människor, därför har vi strävat efter att sprida doften humant - sedan dem fem senaste årtionden. (förpackningens beskrivning, översatt) 

Citronella är skapat av Asiatiska grässorter inom släktet Cymbopogon. Namnet citronella är hämtat från franska och betyder citronbalsam. Doften är som väntat citrus. Citronella är en uppskattad doft som är mycket använd då de har egenskapen att hålla mygg och andra små flygfän borta. 

Tillverkare: Shrinivas Sugandhalaya 
 
Användarinstruktioner: Sätt rökelsen helst i en rökelsehållare. Om det inte går, sätt rökelsen på brandsäkert underlag och ifrån brännbara objekt, där underlaget även tål aska. 30-45 min brinntid per rökelse. Innehåller 15g.
 
Innehållsförteckning: Står ej på förpackning eller hos tillverkaren. 
 
Märkningar: 
- Vegansk
 
Text på förpackning:
"Satya"
"Export quality"
  
Lämna aldrig brinnande rökelse utan uppsikt och se till att askan faller i askfat eller rökelsehållare. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
 
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.