Mobil 1 Wellness

Bockhornsklöver | holistisk homeopati alternativ hälsa (eko)

Pris:
45 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1679340
Antal:
Kommentar till butiken:
Bockshornklee / Bockhornsklöver

Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!
  
Bockhornsklöver är ett frö som är utmärkt för detox och minskar även sötsuget. Fröet är också blodsockerreglerande och kolesterolnormaliserande.
 
Tillverkare: Seyfrieds
 
Doshor: -V +P -K
 
Funktion: Bockhornsklöver (Trigonella foenum-graecum), örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen; Bockhornsklöver är fysiskt bra för allergier, cirkulation, energibrist, förstoppning, genitalier, hjärtat, immunförsvaret, levern, lymfsystemet, mage och tarm/matsmältning, muskulatur, nervsystem och urinvägar. Bockhornsklöver är också bra för övervikt, detox och minskar sötsuget. Fröet är även blodsockerreglerande och kolesterolnormaliserande. Bockhornsklöver är också vata balanserande, kapha balanserande och ökar pitta.
 
Användarinstruktioner: Tag 1/2-1 tsk vid varje måltid varje dag. Eventuellt att dem läggs i blöt och tuggas, annars sväljs dem hela vid måltid. 
 
Innehållsförteckning: Bockhornsklöver. 
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk

Text på förpackning:
"Seyfried"
"Ayurvedische produkte und naturwaren"
"Bockshornklee Samen, ganz"
"Aus kontrolliert biologischem Anbau"
"Seyfrieds Naturwaren"
"Der grüne punkt"
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
  
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.