Mobil 1 Wellness

Bockhornsklöver | mald holistisk homeopati alternativ hälsa (eko)

Pris:
52 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P2056571
Antal:
Kommentar till butiken:
Ekologisk bockhornsklöver mald

Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!

Bockhornsklöver används för hälsoskäl. Bockhornsklöver är ett frö som är utmärkt för detox och minskar även sötsuget. Fröet är också blodsockerreglerande och kolesterolnormaliserande.

Tillverkare: Veda Lila
 
Doshor: -V +P -K
 
Funktion: Bockhornsklöver (Trigonella foenum-graecum), örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin pulver. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen; Bockhornsklöver är fysiskt bra för allergier, cirkulation, energibrist, förstoppning, genitalier, hjärtat, immunförsvaret, levern, lymfsystemet, mage och tarm/matsmältning, muskulatur, nervsystem och urinvägar. Bockhornsklöver är också bra för övervikt, detox och minskar sötsuget. Fröet är även blodsockerreglerande och kolesterolnormaliserande. Bockhornsklöver är också vata balanserande, kapha balanserande och ökar pitta.
 
Användarinstruktioner: Tag 1/2 tsk med varmt vatten vid varje måltid varje dag. Mald bockhornsklöver kan även användas som krydda i maten.
 
Innehållsförteckning: Bockhornsklöver, mald. 
 
Märkningar: 
- Vegansk
- Ekologisk

Text på förpackning:
"Veda Lila, sedan 1988"
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
  
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.