Mobil 1 Wellness

Bockhornsklöver | holistisk homeopati alternativ hälsa (eko)

Pris:
45 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1679340
Antal:
Kommentar till butiken:
Bockshornklee / Bockhornsklöver

Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!

Bockhornsklöver är utmärkt detox och minskar även sötsuget. Fröet är blodsockerreglerande och kolesterolnormaliserande.
 
Tillverkare: Seyfrieds
 
Doshor: -V +P -K
 
Funktion: Bockhornsklöver (Trigonella foenum), örttillskott. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet; kosttillskott är fysiskt bra för övervikt, allergier, cirkulation, energibrist, förstoppning, genitalier, hjärtat, immunförsvaret, levern, lymfsystemet, mage och tarm/matsmältning, muskulatur, nervsystem och urinvägar. Kosttillskottet är mentalt bra för energibrist, nedstämdhet och nervsystemet. Bockhornsklöver är också bra för övervikt, detox, är vata balanserande och kapha balanserande.
 
Användarinstruktioner: Tag 1/2-1 tsk vid varje måltid varje dag. Eventuellt att dem läggs i blöt och tuggas, annars sväljs dem hela vid måltid. 
 
Innehållsförteckning: Bockhornsklöver frö. 
 
Märkningar: 
- Ekologisk
- Vegansk

Text på förpackning:
"Seyfried"
"Ayurvedische produkte und naturwaren"
"Bockshornklee Samen, ganz"
"Aus kontrolliert biologischem Anbau"
"Seyfrieds Naturwaren"
"Der grüne punkt"
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Dosen bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Ersätter ej varierad kost. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn.
 
Finns i större kvantiteter. Fyll i dina uppgifter i fliken "KONTAKT" på hemsidan, i ämnesfältet skriver du "Informationsansvarig" och i meddelandet vilken kvantitet som önskas.