Mobil 1 Wellness

Ashwagandha | tabletter holistisk homeopati alternativ hälsa

Pris:
335 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1678232
Typ:
Tabletter 2 månader
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Ayu 4 | Ashwagandha 
 
Ashwagandha är den mest kraftfulla örten inom Ayurvedan. Ashwagandha kallas även för Indisk Ginseng. Den är bitter, söt och sammandragande. Ashwagandharot innehåller bla järn och ett flertal aminosyror. 
 
Tillverkare: Ayur-Veda AB
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Ashwagandha (Withania somnifera), örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin tabletter. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicinen; Ashwagandha är fysiskt bra för andning och luftvägar, blodet, energibrist/trötthet, hjärta, immunförsvaret, leder, lymfsystem, mage och tarmar/matsmältning, sömn, urinvägar, yrsel. Ashwagandha är mentalt bra för energibrist/trötthet, gåttt in i väggen, minnesfunktion, nervositet och orolighet, nervsystem, stress och utbrändhet. Ashwagandha är en av de förnämsta Vata-balanserande örterna som samtidigt är bra för Pitta och Kapha. Den normaliserar både kroppens närande och utsöndrande processer och ingår därför i flera örtkombinationer. Den bidrar till god sömn och ökar förmågan att bibehålla balans och lugn i sinnet under stress. Den är värmande och är utmärkt vid låg energnivå. Ashwagandha är vitaliserande och energigivande utan att vara överstimulerande. Ashwagandha är också bra för träning och detox. Ashwagandha är också vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande.
 
Användarinstruktioner: Tag 2 tabl med varmt vatten eller varm mjölk på kvällen (eller vid sänggående) varje dag. Dosering för 2 månader, innehåller ca 120 tabletter.
 
Innehållsförteckning: Ashwagandharot (Withania somnifera, vinter körsbär) extrakt och pulver, Shilajit, Gum acacia (Acacia catechu). Kombinationen av pulver och extrakt har visat sig ge ännu bättre resultat än både enbart pulver eller enbart extrakt. Shilajit förstärker effekten och verkar som bindemedel. Gum acacia, dvs en naturlig produkt från Akacia Arabica håller samman tabletten. 
 
Märkningar: 
- Vegansk
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
  
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.