Mobil 1 Wellness

Ashwagandha | tabletter holistisk homeopati alternativ hälsa

Pris:
335 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1678232
Typ:
Tabletter 2 månader
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Ayu 4 | Ashwagandha 
 
Ashwagandha är den mest kraftfulla örten inom Ayurvedan. Ashwagandha kallas även för Indisk Ginseng. Den är bitter, söt och sammandragande.
 
Tillverkare: Ayur-Veda AB
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Ashwagandha (Withania somnifera), kosttillskott tabletter. Sammanfattning av några funktioner i kosttillskottet; Ashwagandha är en av de förnämsta Vata-balanserande örterna som samtidigt är bra för Pitta. Den normaliserar både kroppens närande och utsöndrande processer och ingår därför i flera örtkombinationer. Den bidrar till god sömn och ökar förmågan att bibehålla balans och lugn i sinnet under stress. Den är värmande och är utmärkt vid låg energnivå. Ashwagandha är vitaliserande och energigivande utan att vara överstimulerande. Kosttillskottet är fysiskt bra för andning och luftvägar, immunförsvaret, leder, urinvägar, blod, hjärtat, lymfsystem, mage och tarm/matsmältning, sömn och yrsel. Kosttillskottet är mentalt bra för nervsystemet, stress och utbrändhet och gått in i väggen, minnesfunktion och nervositet och orolighet. Du kan läsa mer om detta på shilajits funktioner. Ashwagandha är också anti-age/vitaliserande, bra för träning, detox, är vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande.
 
Användarinstruktioner: Tag 2 tabl med varm mjölk eller varmt vatten vid sänggående varje dag. Dosering för 2 månader, innehåller ca 120 tabletter.
 
Innehållsförteckning: Ashwagandharot (Withania somnifera, winter cherry) 50% extract och 40% pulver, Shilajit 5%, Gum acacia (Acacia catechu) 5%. Kombinationen av pulver och extrakt har visat sig ge ännu bättre resultat än både enbart pulver eller enbart extrakt. Shilajit förstärker effekten och verkar som bindemedel. Gum acacia, dvs en naturlig produkt från Akacia Arabica håller samman tabletten. Ashwagandharot innehåller bla järn och ett flertal aminosyror. 
 
Märkningar: 
- Vegansk
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Dosen bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Ersätter ej varierad kost. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn.
 
Finns i större kvantiteter. Fyll i dina uppgifter i fliken "KONTAKT" på hemsidan, i ämnesfältet skriver du "Informationsansvarig" och i meddelandet vilken kvantitet som önskas.