Mobil 1 Wellness

Ashwagandha | pulver holistisk homeopati alternativ hälsa (eko)

Pris:
85 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P2056234
Antal:
Kommentar till butiken:
Ashwagandha 

Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!

Ashwagandha är den mest kraftfulla örten inom Ayurvedan. Ashwagandha kallas även för Indisk Ginseng. Den är bitter, söt och sammandragande.
 
Tillverkare: Veda Lila
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Ashwagandha (Withania somnifera), kosttillskott pulver. Sammanfattning av några funktioner i kosttillskottet; Ashwagandha är en av de förnämsta Vata-balanserande örterna som samtidigt är bra för Pitta. Den normaliserar både kroppens närande och utsöndrande processer och ingår därför i flera örtkombinationer. Den bidrar till god sömn och ökar förmågan att bibehålla balans och lugn i sinnet under stress. Den är värmande och är utmärkt vid låg energnivå. Ashwagandha är vitaliserande och energigivande utan att vara överstimulerande. Kosttillskottet är fysiskt bra för andning och luftvägar, immunförsvaret, leder, urinvägar, blod, hjärtat, lymfsystem, mage och tarm/matsmältning, sömn och yrsel. Kosttillskottet är mentalt bra för nervsystemet, stress och utbrändhet, gått in i väggen, minnesfunktion och nervositet och orolighet. Ashwagandha är också anti-age/vitaliserande, bra för träning, detox, är vata balanserande, pitta balanserande och kapha balanserande.
 
Användarinstruktioner: Tag 1 tsk med varm mjölk eller varmt vatten vid sänggående varje dag.
 
Innehållsförteckning: Ashwagandha. Ashwagandharot innehåller bla järn och ett flertal aminosyror. 
 
Märkningar: 
- Ekologisk
- Vegansk

Text på förpackning:
"Veda Lila, sedan 1988"
"Den tidslösa visdomen Ayurveda ger en holistisk förståelse för örter och kryddor som har använts av människan under tusentals år. Produktionen sker nära platsen där örterna växer och de hanteras direkt efter skörden. Detta tillvägagångssätt tar tillvara på örten på bästa sätt. Certifierad ekologisk"
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är en råvara.
 
Dosen bör ej överskridas om du inte har fått annan rekommendation. Ersätter ej varierad kost. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn.
 
Finns i större kvantiteter. Fyll i dina uppgifter i fliken "KONTAKT" på hemsidan, i ämnesfältet skriver du "Informationsansvarig" och i meddelandet vilken kvantitet som önskas.