Mobil 1 Wellness

Asafoetida/Dyvelsträck och Bockhornsklöver (kryddmix) (eko)

Pris:
27 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P2036227
Antal:
Kommentar till butiken:
Asafoetida | Asafoetida mit bockshornklee gemahlen / Asafoetida | Kryddblandad med bockhornsklöver mald

Hos Wellness Ayurveda är miljön en prioritering, eftersom vi säljer så mycket som möjligt i lösvikt. Därför skulle det uppskattas väldigt mycket när du handlar i butik om du tar med dig egen behållare att förvara lösviktsprodukten i. Tack på förhand!
 
Asfoetida och bockhornsklöver kryddmix används för hälsoskäl. Asfoetida är kåda från växten. Dyvelsträck är det gamla svenska namnet då den odlades här förr. Dyvel betyder djävul och träck betyder avföring, vilket blir djävulens avföring. Kryddan har en stark doft, dock ej i närheten av avföring. Bockhornsklöver är frön som är väldigt effektiva för matsmältningen, så om magen är gasig eller trög. 

Tillverkare: Cosmoveda
 
Doshor: -V -P -K
 
Funktion: Asafoetida kryddblandad med bockhornsklöver, örttillskott/kosttillskott/alternativmedicin. Sammanfattning av några funktioner i örttillskottet/kosttillskottet/alternativmedicin/kryddan; Asafoetida kryddblandad med bockhornsklöver är fysiskt bra för andning och luftvägar, blod, cirkulation, energibrist/trötthet, förstoppning, genitalier, hjärta, immunförsvar, lever, lymfsystem, ländrygg, mage och tarmar/matsmältning, muskulatur, nervsystem, uppblåst/gasig, urinvägar. Asafoetida kryddblandad med bockhornsklöver är mentalt bra för energibrist/trötthet, nervositet och orolighet, nervsystem. Asafoetida kryddblandad med bockhornsklöver är också bra för candida svamp, minskar sötsuget och är en kraftig antioxidant. Hing är en mycket god kryddlandning där Asafoetida är en del av innehållet. Asafoetida kryddblandad med bockhornsklöver är också vata balanserande och kapha balanserande och pitta balanserande.
 
Användarinstruktioner: Tag 1/2 tsk i maten varje dag.  
 
Innehållsförteckning: Asafoetida, mald bockhornsklöver.
 
Märkningar:
- Ekologisk

Text på förpackning:
"Cosmoveda, The spirit of ayurveda"
 
Färg kan skilja sig på produkten eftersom det är råvaror.
 
Bör ej användas som ett alternativ till en varierad och näringsrik kost. Dosen bör ej överskridas. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder substitutet. Förvaras svalt, torrt och oåtkomligt för barn och djur.
  
OBS! Om det står pris på bilden, ignorera detta, det är endast priserna på hemsidan som gäller.